Ingrediente pentru 4 portii: -1 vanata, -1 ardei gras rosu, -250 de grame rosii, -2 catei de usturoi, -1 legatura de busuioc, -10 masline negre, -400 grame paste, -sare, piper alb, -3 linguri cu ulei de masline, -1 conserva de rosii (400 de grame), -100 grame de branza de oaie. Mod de preparare: Se curata vanata, api se taie in cubulete de 1 cm. Se spala ardeiul, se curata dupa care se taie in fasii subtiri. Se spala rosiile si se taie in doua. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul, i se rup frunzele si se taie in fasii, jumatate se pastreaza acoperit. Se scot samburii maslinelor, dupa care se taie in felii. Pastele se pun intr-un vas cu apa si sare si se lasa sa fiarba. In acest timp se prajeste vanata intr-o tigaie cu ulei, amestecand in continuu. Se adauga ardeiul taiat in fasii si se calesc pret de cateva minute. Dupa aceasta se adauga usturoiul, rosiile, maslinele si busuiocul. Apoi se adauga sare, piper si se fierb pana se ingroasa. Se sfarama branza. Se pun rosiile in sos si se incalzesc. Se strecoara pastele si se adauga peste acestea sosul. Pe deasupra se presara branza si din busuiocul ramas. Valorea nutritiva: O portie are: 550 Kcal, 19 grame proteine, 16 grame grasimi, 80 grame carbohidrati. Pofta buna!