Ingrediente: 450 de grame de paste (pene), doua cotlete de pui (taiate in bucati), sare, piper negru (proaspat), o patrime de lingura de boia, trei linguite de ulei de masline, trei lingurite de patrunjel (proaspat, tocat) pentru garnitura, doua lamai zemoase, trei catei de usturoi (maruntiti), o jumatate de cana de parmesan (ras). Mod de preparare: Umple o oala cu apa si sare, iar pe urma adauga penele. Lasa-le pe foc sa fiarba. Dupa ce s-au gatit scurge apa. Prepara puiul cu sare si piper. Pune puiul intr-o tava si introdu-o in cuptor. Asigura-te ca temperatura pentru coacere sa fie medie spre mare. Cand puiul capata o nuanta galbuie atunci inseamna ca s-a facut si il poti scoate din cuptor, apoi feliaza-l. Adauga usturoiul, boiaua si amesteca-le cu trei lingurite de ulei de masline. Adauga pastele gatite si opreste focul. Amesteca toate ingrendientele. Pune pastele intr-un bol mare. Adauga peste acestea puiul cald, sare si piper. Garniseste pastele cu patrunjel (tocat). Adauga sucul de la cele doua lamai si amesteca. Inainte de servire presare un pic de parmesan. Pofta buna!