Paste bolognese

Paste bolognese




Ingrediente:


  • 200gr paste

  • Rosii din conserva

  • Carne tocata de pui

  • Sare, piper

  • Busuioc si oregano

  • O ceapa

 

 

Fierbem pastele conform instructiunilor si le punem la racit. Dupa ce le-am scurs le stropim cu ulei de masline ca sa nu se lipeasca.

Intr-o tigaie non-aderenta calim ceapa in o lingurita de unt. Nu inlocuiti cu ulei. Cantitatea de unt este foarte mica dar gustul este considerabil mai bun decat daca ati pregati cu ulei. Calim putin si carnea tocata de pui impreuna cu sare, piper si condimente.

 

 

Cand s-a rumenit carnea adaugam rosiile din conserva maruntite bine. Amestecam cu o lingura de lemn si lasam sa scada putin sosul pe foc potrivit. Va sta pe foc cam 15 minute.

La sfarsit adaugam busuiocul si oregano dupa preferinte si amestecam cu pastele.

 

Servim asa simplu sau presarat cu parmezan.

 

S-aveti pofta!