Pasta de somon afumat este ideala atat ca aperitiv, cat si ca solutie rapida pentru sandvisuri sau…vizite. Ingrediente pasta de somon afumat 250 de grame de somon afumat 1 cana ½ de branza de vaci fara grasime 3 linguri de vodca 1 lingurita de menta pisata 2 lingurite de mustar iute 1 lngurita de ridiche neagra rasa Mod de preparare pasta de somon afumat Taiati si maruntiti somonul. Puneti branza de vaci intr-o sita deasa si presati pentru a inlatura apa, si apoi in blender, alaturi de somonul maruntit, lingurita de menta, cateva picaturi de suc de lamaie, vodca, mustarul si ridichea. Procesati pana ramane pasta fara asperitati, si refrigerati pana se raceste bine. Sfatul nostru este sa o tineti in frigider, acoperita, o zi, abia atunci si va dobandi toata savoarea. 100 de grame de pasta de somon afumat contin 41 de calorii, 1 gram de grasimi nesaturate, 4 mg cholesterol, 1 gram carbohidrati, 5 grame proteina, 214 mg sodium si 29 mg potasiu.