Panini sunt de fapt sandwich-uri umplute cu cele mai bune delicatese mediteraneene. Traditional se fac cu ciabatta sau rosetta, specialitati de paine italiana, dar noi putem sa le facem si cu paine obisnuita. Pentru ca am avut niste resturi de friptura, am ales sa o folosesc, dar voi puteti sa o inlocuiti cu salam sau sunca. Pentru panini cu friptura si mozzarella avem nevoie de paine, friptura rece, putin ulei de masline extravirgin, cateva felii de rosii, un ardei, castravete si frunze de patrunjel. Stropiti ambele felii de paine cu putin ulei de masline. Feliati subtire friptura rece si mozzarella. Asezati-le pe felia de paine, apoi adaugati felii de rosii, ardei si catraveti, iar deasupra, cateva frunze de patrunjel. Daca aveti, puteti sa puneti si salata verde sau frunze praspete de busuioc. Puneti sandwich-ul astfel obtinut in sandwich- maker sau in cuptor si lasati-l pana cand se topeste mozzarella. Panini cu friptura si mozzarella se serveste cald, dar este bun si pentru pachetel, la temperatuira camerei. Afla mai multe despre pachetelul de la serviciu! 100 de g de panini cu friptura si mozzarela contine: 176 calorii, 21 g proteine, 5 g lipide si 18 g carbohidrati. Pofta buna!