Reteta asta chiar este una deosebita, usor de facut si sanatoasa. Proteine si vitamine intr-o singura portie! Ingrediente 200 grame de sunca taiata cubulete 4, 5 cani de kale tocate 8 – 12 oua mari jumatate de cana de branza feta ulei de masline sare, piper Incinge cuptorul in timp ce asaza o folie de aluminiu intr-o tava. Imprastie sunca in tava, da la cuptor 10, 12 minute, timp in care mai amesteca din cand in cand. La final, scoate sunca din tava fara sa iei vreun pic de grasime. Asaza kalele in tava, stropeste cu ulei de masline, presara jumatate de lingurita de sare si amesteca bine. Tine la cuptor pentru 5 minute, apoi cu ajutorul unei lingure de lemn fa loc printre kale pentru 8 – 12 oua. Sparge fiecare ou in cate o gropita, presara branza feta, adauga sunca, sare si piper. Da din nou la cuptor pentru 10 – 15 minute. Serveste imediat, cat e calda mancare, impreuna cu paine cu crusta tare.