Ingrediente pentru 4 portii: -1 cartof mare, -1 dovlecel, -250 grame de creveti mici, congelati, -sare, piper alb -1 ceapa rosie, -cateva fire de cimbru, -2 linguri cu ulei de masline, -6 oua, -50 grame de cascaval Edam. Mod de preparare Cartofii se spala, se curata si se taie cuburi. Dovlecelul se spala, se curata si se taie cubulete, dupa care se decongeleaza crevetii. Se pune intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, dupa care se adauga si crevetii. Vasul se lasa pe foc timp de 2 minute. Dupa primul minut de fierbere se adauga si dovlecelul, crevetii se lasa foarte putin sa fiarba. Dupa aceasta se scurg bine. Ceapa se curata si se toaca, cimbrul se spala si se toaca marunt. Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie mare. Se calesc ceapa si cimbrul. Apoi se adauga amestecul de legume si creveti, se lasa sa fiarba un pic si se presara piper si sare. Se bat ouale, se adauga cascaval si se toarna amestecul in tigaie. Omleta se prajeste la foc mic. Dupa ce s-a prajit pe o parte se intoarce usor pe cealalta parte si se mai lasa la prajit 3 minute, dupa care se poate servi. Valoarea nutritiva O portie are: 330kcal, 27 grame proteine, 20 grame grasimi si 10 grame carbohidrati. Pofta buna!