Branzeturi Olympus – iata o notiune care, recunosc, imi era necunoscuta pana acum o saptamana, desi sunt mare amantoare, iar dieta mea e compusa in cea mai mare parte din lactate. Cand lucrurile stau asa, iti doresti o diversitate cat mai mare, si , fara doar si poate, incerci cat de multe marci se poate, pana gasesti cele cateva care sunt exact pe gustul tau. Asa ca am aflat cu mare bucurie ca grecii de la Olympus au deschis o farica nou-nouta langa Brasov, pe care abia astept sa o vizitez cu prima ocazie. Ei vor produce acolo intreaga gama de lactate: lapte proaspat, lapte UHT la un litru si in ambalaj pentru intreaga familie, de 1,5 litri, sana si lapte batut, iaurt natural, cremos si probiotic, smantana, telemea si feta. Adica exact ce mananc eu de-a lungul unei saptamani. Toate bune si frumoase, dar eu am devenit un fan al lactatelor Olympus, mancand. Am fost la conferitna de presa legata de deschiderea noii fabrici. In treacat fie spus, mi-a placut foarte mult raspunsul unuia dintre reprezentanti: "Am ales sa facem o fabrica noua, in loc sa o reconditionam pe cea veche, pentru ca ce e vechi nu poate sa fie nou.". Absolut corect. Cei de la olympus colecteaza laptele de la mici producatori, fereme si centre de colectare, au un proces foarte drastic de selectie a calitatii acestuia, si acest lapte merita sa fie prelucrat in cele mai bune si sigure cnditii. Revenind insa la ce am mancat eu si mi-a placut, de o saptamana incoace, in fiecare dimineata dau pe gat un iaurt Oly. La pranz mananc telemea de capra, care este absoolut minunata, iar seara am in program salata cu feta. Ma simt destul de cunoscatoare in ceea ce priveste lactatele, asa ca simt ca pot sa recomand cu incredere branzeturi Olympus.