Muschi de vita cu sos de hrean

Muschi de vita cu sos de hrean

Ingrediente:

– 100-300 grame smantana degresata
– ¼ cana patrunjel taiat marunt
– ¼ cana hrean gata preparat
– 1 lingura vin alb
– piper negru
– 500 grame muschi vita
– ulei
– picaturi dintr-o jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Combinati smantana, patrunjelul , hreanul, vinul alb si piperul intr-un vas. Acoperiti vasul si lasati la frigider pentru o ora.

Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius.

Indepartati grasimi de pe muschiul de vita. Puneti muschiul pe o tava unsa cu ulei si presarati condimentele, daca doriti puteti introduce un termometru alimentar in partea mai groasa a muschiului.

Lasati la cuptor pentru 35 minute. Inainte de a felia, lasati muschiul sa se raceasca 10 minute. Serviti cu sosul de hrean.

Pentru a savura o masa delicioasa serviti cu salata verde sau cu legume.

 

Portii:8, Calorii: 296; Grasimi: 3 g; Proteine: 45 g; Carbohidtrati: 20 g; Fibre: 1g.
 

Pofta buna!