Combinatia dintre carne si fructe exotice nu am inventat-o eu ci niste experti in ale gustului. O dovada este muschiul de vita cu mango si ananas. O mancare exotica, savuroasa si foarte simplu de facut. Pentru patru portii ai nevoie de 600 de grame de muschi de vita, trei cepe mici, doi catei de ustoroi, sare, piper, o cana de supa de carne, jumatate de ananas, doua fructe de mango, doi ardei grasi rosii, 100 de grame de smanatana groasa, cateva frunze de dafin. Taie carnea in bucatele cat nuca. Incinge ulei si caleste carnea impreuna cu usturoiul tocat marunt. Cand s-a rumenit bine, pe toate partile, pune ceapa tocata marunt si continua sa calesti inca 10-15 minute. Stinge totul cu supa si lasa sa fiarba, la foc potrivit, 30-40 de minute pana ce carnea se patrunde bine. Adauga sare, piper si frunzele de dafin. Curata mango si ananasul si taie-le in bucati la fel de mari ca si carnea. Adauga-le in mancare. Daca sosul este foarte scazut mai adauga putina apa sau supa de carne. Fierbe totul la foc mic 20 de minute. Da deoparte si adauga smantana. Serveste imediat.