Muschi de vita cu ciuperci si spanac

Muschi de vita cu ciuperci si spanac

O reteta sanatoasa cu carne usoara de vita, ca si-asa o sa ne saturam de cata carne de porc o sa vedem pe toate mesele la care vom fi invitati. Adaugam cateva legume si verdeata si gata!

 
Ingrediente
  • 350 de grame de carne slaba de vita  
  • 300 de grame de ciuperci 
  • 2 cepe tocate marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 cana de supa de vita sau de legume
  • 1/4 cana de vin
  • 2 maini de spanac
  • cimbru, patrunjel 
 
Caleste ceapa, usturoiul si cimbrul in putin ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Adauga ciupercile si mai tine totul pe foc inca 5 minute. Rastoarna amestecul de ciuperci cu ceapa intr-un bol, apoi in aceeasi tigaie caleste carnea timp de 1 minut. 
 
Pune la loc ciupercile si ceapa cu usturoiul si adauga spanacul cu putin timp inainte de a servi adauga spanac si patrunjel.