Daca nu aveti asemenea tigai nu-i problema, il puneti pe grilajul cuptorului cu o tava dedesubt. Ingrediente: 2 bucati potrivite de muschi de porc curatat de pielite si grasimi 4-5 catei de usturoi O lingurita de lemongrass Cimbru si salvie uscate Sare grunjoasa Ulei de masline (cantitatea variaza in functie de cata carne aveti) 100ml vin alb 200 ml apa Condimentele le amestecam intr-un mojar cu uleiul de masline. Nu pisati usturoiul, zdrobiti-l doar impreuna cu restul condimentelor. Crestam carnea din loc in loc si o masam bine cu maglavaisul de condimente. O punem frumos in tigaie si o lasam cateva minute pe fiecare parte sa prinda o crusta (nu va luati dupa poza, ca eu am uitat pasul acesta :)). Apoi adaugam vinul si apa si ii punem capac sau in cazul meu cealalta tigaie. Se lasa asa cel putin 30 minute. Carnea o sa se micsoreze si o sa se imbibe de aroma condimentelor dar mai trebuie si intoarsa din cand in cand. In cazul in care o puneti in cuptor evident ca nu veti mai folosi vinul iar apa o puneti intr-o stropitoare, si din cand in cand, stropiti carnea cu apa ca sa nu se usuce prea tare. Am servit cu paine din faina integrala si cartofi taranesti. S-aveti pofta!