Musaca de post

cartifi 2 morcovi 2 cepe legume mexicane 2 catei de usturoi 1 lingura faina ulei sare piper Se curata cartofi morcovii si ceapa.Morcovul se da pe razatoare iar ceapa se toaca marunt.Punem ceapa,morcovul si legumele mexicane la calit in putin ulei si condimentam cu sare si piper.Nu trebuie calite prea mult pentru ca vor avea timp sa se faca cit vor sta in cuptor.Curatam cartofii si ii taiem felii subtiri.Intr-un vas de Yena,uns cu ulei si tapetat cu faina asezam jumatate din cantitatea de cartofi taiati felii si ii condimentam cu sare si piper.Peste cartofi asezam amestecul de morcovi,ceapa si legume apoi acoperim cu restul de cartofi.Pisam usturoiul si il calim in ulei apoi adaugam o lingura de faina amestecind rapid si stingem imediat cu 300 ml apa calda.Amestecam pina cind se formeaza un sos nu prea gros dar nici prea subtire,condimentam cu sare si piper apoi il turnam peste musaca.Dam musacaua la cuptor incins pina cind cartofii sint moi. (aprox.50 min).Se servesc putin reci alaturi de muraturi.