Aceasta este o reteta foarte sanatoasa, vegetariana, iar formele de briose sunt de mare ajutor. Incearca recomandarea noastra si apoi poti sa inlocuiesti ingredientele cu orice iti place tie. Ingrediente 2 cani de sparanghel taiat 2 cani de ciuperci baby 3/4 cana de branza rasa 1 lingura de faina 1 cana de lapte fara grasimi foi mici de aluat 1 cana de branza ricotta partial degresata 1/4 pesto 1 lingura de ulei de masline sare, piper Incinge cuptorul in timp ce unge cu putin ulei formele de briose. Amesteca laptele cu faina si tine-le pe foc cam 3 minute. Indeparteaza oala de pe foc si adauga branza rasa si piperul. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie, apoi caleste putin ciupercile, iar dupa 3 – 5 minute (timp in care lasa lichid) adauga sparanghelul si mai tine 3 minute pe foc. Asaza cate o foaie de aluat in fiecare forma de briosa, amesteca branza ricotta cu pesto intr-un bol, apoi pune cate 2 lingurite din acest amestec in fiecare forma. Deasupra, pune cate 2 lingurite de sos cu branza rasa si cate o lingura de legume. Asaza peste fiecare o alta foaie de aluat si apasa putin pana cand se formeaza o cupa, unind colturile. Mai pune inca un strat din fiecare amestec, apoi da-le la cuptor pentru 18 – 20 de minute. Distribuie articolul pe: