Desi e greu de crezut, Milla Jovovich nu iubeste exercitiile fizice, motiv pentru care, pentru roluri care cer conditie fizica, nu ii este prea usor sa se pregateasca. Potrivit antrenorului ei, Harley Pasternak, un antrenor care se ocupa si de siluetele altor vedete hollywoodiene, Milla Jovovich a luat in perioada sarcinii foarte multe kilograme, mai precis 23 de kilograme, si asta pentru ca nu a fost dispusa sa renunte la carbohidrati, painea fiind unul dintre alimentele ei favorite. Cu toate astea, Milla Jovovich, acum in varsta de 37 de ani, a reusit mereu sa isi recapete silueta. Cum reuseste sa se mentina in forma si sa slabeasca de fiecare data cand isi propune? 1. Consuma prune, deoarece acestea sunt foarte bune pentru digestie, combat constipatia, accelereaza tranzitul intestinal si nu sunt bogate in calorii. 100 de grame de prune au doar 46 de calorii. 2. Cand ia in greutate, trece pe un meniu cu branza, carne slaba de pui sau peste, salata, mere, cereale integrale, ceai verde, orez brun si, bineinteles, prune. Meniul actritei de origine ucraineana atunci cand vrea sa slabeasca, nu e unul prea complex, insa este destul de sarac in calorii. 3. Pentru ca o plictisesc exercitiile traditionale de la sala, ea prefera sa faca arte martiale, dar si yoga cand vrea ceva mai lejer si relaxant. 4. Consuma zilnic 3 mese principale si 2 gustari, avand grija sa isi ia toti nutrientii de care are nevoie. 5. Bea multa apa. 6. Nu tine de fiecare data aceleasi diete si alterneaza mancarurile, in acest fel organismul nu se obisnuieste cu un anumit tip de regim si nu stagneaza in procesul de pierdere a kilogramelor in plus. 7. Nu se infometeaza si are grija ca de fiecare daca cand ii este foame sa manance o salata, niste fructe sau legume. Milla Jovovich recomanda persoanelor care vor sa slabeasca sa varieze mancarea si sa aiba grija sa includa in meniu produse din toate grupele alimentare. Cum arata meniul vedetei atunci cand vrea sa slabeasca? MICUL DEJUN: Meniu 1: 2 oua fierte, grapefruit, 2 prune, cafea; Meniu 2: 40 g branza, 3 prune, cafea; Meniu 3: un sandvich cu paine integrala cu sunca slaba si branza, cafea. Meniu 4: cereale integrale cu 200 ml lapte, 5 prune. Gustare: 5 prune. PRANZUL: Meniu 1: supa de legume, o felie paine integrala, 2 nuci, ceai verde fara zahar, 8 prune, o portocala. Meniu 2: bors ucrainean, o felie paine integrala, 150 g carne de vita fiarta, ceai verde fara zahar, 4 prune. Meniu 3: supa de pui cu crutoane, 2 cartofi fierti in coaja, o rosie, 3 prune. Meniu 4: bors ucrainean, o rosie, 1 castravete, ceai verde fara zahar. Gustare: 5 prune sau cateva migdale sau un pahar de suc de struguri. CINA: Meniu 1: 100 grame de peste fript, un ou fiert, 3 prune. Meniu 2: o salata verde cu rosii cherry, seminte de floarea soarelui, ulei de masline, cateva cubulete de branza si cateva nuci, plus 4 prune. Meniu 3: o cana de lapte cu o felie de paine integrala, 5 prune. Meniu 4: sandvich cu paine integrala, sunca slaba si branza, 50 g stafide, 6 prune si ceai verde.