In timp ce tu rasucesti sarmale si pregatesti friptura, arunca in slow cooker migdalele astea si vei avea si un desert delicios pentru masa de Craciun. Vor fi atat de bune incat trebuie sa ai grija, caci pot da dependenta. Ingrediente 1 cana de zahar 1 cana de zahar brun 3 linguri de scortisoara 1/8 lingurite de sare 1 albus de ou 2 lingurite de vanilie 3 cani de migdale 1/8 cana de apa Amesteca intr-un bol mare zaharul, scortisoara si sare, iar intr-un alt bol bate cu telul albusul de ou cu vanilia pana cand obtii o spuma. Adauga migdalele la spuma si amesteca bine. Acest pas va ajuta compozitia sa se lipeasca de migdale. Pulverizeaza putin ulei in slow cooker, si adauga si amestecul de zahar si cel cu migdale. Combina-le bine, pana cand totul se lipeste de migdale, seteaza slow cookerul la mic si lasa-l sa-si faca treaba timp de 3 – 4 ore. Amesteca la fiecare 20 de minute, iar in ultima ora adauga 1/8 cana de apa, ceea ce va face migdalele crocante. Cand sunt gata, intinde o foaie de copt, rastoarna migdalele peste si incearca sa le separi cat sunt calde. Lasa-le sa se raceasca, apoi bucura-te de ceva deosebit.