Daca va plac preparatele culinare indiene, atunci e musai sa incercati mancarea indiana de vinete. Este delicioasa si se face usor, spre deosebire de alte mancaruri indiene. Ingrediente: – 2 vinete; – o ceapa medie tocata mai mare; – 2-3 rosii tocate; – o ceasca de lapte de cocos; – 1 lingurita de turmeric; – un sfert de lingurita boia iute; – un ardei iute tocat marunt; – sare; – o lingurita rasa pudra curry; – 3 linguri ulei; – o jumatate de lingurita de seminte de mustar. Mod de preparare: 1. Taiati vinetele cuburi mai mari si puneti-le intr-un vas impreuna cu uleiul, rosiile, ardeiul iute, ceapa, turmericul, boiaua iute, pudra de curry si sarea. 2. Dupa ce le rumeniti 2-3 minute, adaugati apa cat sa le acopere. 3. Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba pana cand apa incepe sa scada. 4. Adaugati laptele de cocos si lasati sa fiarba in continuare. 5. Adaugati semintele de mustar si gustati daca mai e nevoie de sare. 6. Daca vreti mai iute, mai adaugati putina boia. Pofta buna!