Reteta nu este una dificila, timpul necesar pregatirii este de 45 de minute. Ingrendientele sunt pentru sase-opt portii. Lista ingredientelor: 450 de grame de macaroane, jumatate de cutie de branza topita Apetito, trei linguri de faina, o lingura de pudra de mustar, trei cesti cu lapte, o cana de ceapa (maruntita), o frunza de dafin, o jumatate de lingura de paprika, un ou (mare), o lingura de sare Kosher, piper negru (proaspat). Mod de preparare Incalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Pune intr-un vas mare pastele, apa si sarea si lasa-le sa fiarba. In timpul in care fierb pastele, intr-un alt vas topeste untul. Adauga faina, mustarul si amesteca timp de cinci minute. Asigura-te ca nu face cocoloase. Adauga laptele, ceapa, paprika si frunza de dafin. Amesteca timp de 10 minute si inlatura frunza de dafin. Adauga oul si branza topita Apetito. Presare piper si sare. Adauga macaroanele in sosul rezultat. Toarna continutul in doua caserole mari. Tine macaroanele la cuptor timp de 30 de minute. Lasa pastele sa se raceasca timp de 5 minute dupa care le servesti. Pofta buna!