Ne trebuie o mana de spanac, niscai arpagic, 3 linguri de smantana, piper alb, nucsoara, sare si paste dupa preferinte. Fierbem pastele in apa multa si sarata. Luati timpul de pe ambalaj, scadeti 2 si aveti timpul perfect de fierbere a pastelor. In timp ce acestea se fierb pregatim spanacul spalandu-l in mai multe ape. Punem arpagicul sa se caleasca putin si apoi adaugam si spanacul maruntit impreuna cu o lingura de zeama de lamaie. Amestecam usor si adaugam si smantana, piperul, nucsoara si sarea. O sa iasa ca un piure de spanac, din cel clasic, in functie de cat de mici ati lasat frunzele de spanac. Eu le-am rupt pur si simplu, fara sa le toc…nu stiu ce-o fi fost in capul meu. Cand s-au fiert si pastele, le scurgem si le amestecam cu spanacul. Et voila! O masa sanatoasa si gustoasa! S-aveti pofta! P.s. Nu va uitati ca sunt si niste bucatele de kaizer pe acolo…vi se pare! :)))