Din ciclul retetelor care se fac rapid si care sunt ca niste bombe de vitamine, astazi te poftim sa incerci o mancare cu multe legume si cu minunata quinoa. Vei obtine o cina colorata, gustoasa si satioasa. Ingrediente 200 de grame de ciuperci taiate felii un manunchi de broccoli, taiat in buchetele 1 dovlecel taiat cubulete 2 morcovi rasi 3 cani de quinoa fiarta 1 ceapa mica, tocata 2 catei de usturoi jumatate de cana de porumb jumatate de cana de mazare congelata 2 oua mari batute 2 linguri de ulei de masline 1 lingura de ghimbir proaspat ras 3 linguri de sos de soia 2 cepe verzi tocate Incalzeste o lingura de ulei de masline si prajeste ouale batute, cate 2, 3 minute pe fiecare parte, apoi lasa sa se raceasca inainte sa le tai in cubulete. Incalzeste lingura de ulei ramasa si caleste 4, 5 minute ceapa si usturoiul. Adauga ciupercile, broccoli si dovlecelul, iar dupa 3, 4 minute pune si porumbul, mazarea, morcovii si quinoa si tine totul pe foc inca 1 minut, doua. Nu uita sa amesteci constant! Da gust cu sos de soia si cu ghimbirul ras, apoi mai tine pe foc 2 minute. La final adauga ouale taiate cubulete si ceapa verde tocata. Pofta buna!