Inghetata de pepene rosu

|Livia Caled |
Inghetata de pepene rosu

Pentru ca tot e sezonul pepenilor, va recomandam o reteta de inghetata de pepene rosu, usor de facut si foarte buna.

Ingrediente:

– un bol de felii de pepene rosu, fara seminte;

– o jumatate de pahar de iaurt, preferabil gras;

– un sfert de ceasca de smantana sau o ceasca de frisca;

– o jumatate de ceasca de zahar brun sau miere, cum va place;

– o jumatate de lingurita de vodca;

– o jumatate de lingurita de lime.

Mod de preparare:

Bagati toate ingredientele in blender pana se mixeaza bine si pana se topeste zaharul. Bagati apoi amestecul la rece si mai amestecati din cand in cand sa nu se faca ace de gheata. Vodca va ajuta oricum acest amestec sa nu se faca un bloc de gheata, acesta fiind de altfel rolul acestui ingredient, in caz ca va intrebati.

Inghetata este foarte buna ornata cu menta, bucatele de fructe sau ciocolata.

Daca va place mai cremoasa, mai adaugati frisca in blender.

Pofta buna!

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: