Vreti ceva revigorant care sa va aduca energia data de o cafea dar totusi nu ati bea ceva fierbinte? Avem exact ce va trebuie. Sariti peste obositul espresso lung cu lapte si bucurati-va de inghetata cu ceai verde si avocado pe care va voi explica exact cum o faceti la voi in bucatarie. La masa cremoasei inghetate stau iaurtul grecesc, laudat atat de mult de nutritionisti si un avocado bine copt. De unde va luati energia, va veti intreba. Ei, cum de unde? Din pudra de ceai verde japonez matcha care contine cafeina si iti da impulsul de care ai nevoie pentru a trece de dupa-amiezele incarcate cu picaturi de somn. Matcha este bogata in nutrienti si antioxidanti. O singura lingurita din aceasta pudra extraordinara va ofera energie pentru 3 sau 4 ore si contine aproape zero calorii. Nu indulciti inghetata cu ceai verde si avocado cu zahar. E suficient sa adaugati extract de vanilie si miere si apoi sa puneti continutul la congelator. Ingrediente : 1 avocado 1/2 cana de iaurt grecesc 1/2 cana de lapte de migdale 1 lingurita de extract de vanilie 1 lingurita de pudra matcha 2 lingurite de miere Sugestii de preparare Taiati avocado pe jumatate si apoi in bucatele mai mici. Imprieteniti-le in blender cu iaurtul, laptele de migdale si 2 lingurite de apa. Adaugati apoi peste melanj extractul de vanilie, pudra de ceai verde matcha si mierea. Turnati amestecul in forme si tineti-l la congelator. Degustare placuta!