Vremea frumoasa, ne permite deja sa iesim in natura, la aer curat si de ce nu si la un gratar. Dar daca nu avem timp de asa ceva, este foarte usor sa il pregatim si acasa in tigaia grill. Eu asa am facut grill din pulpe de pui si ciuperci. Si a fost la fel de delicios. Ca sa pregatesti grill din pulpe de pui si ciuperci ai nevoie de: 900 de grame de pulpe de pui dezosate, 300 de grame de ciuperci chapignon, 1-2 linguri ulei de masline, 2 fire usturoi verde, sare, piper dupa gust optional: seminte de floarea soarelui decojite si prajite, 3-4 prune uscate si afumate Am incins bine grilul. Am condimentat carnea cu sare si piper. Aici puteti sa va jucati cu orice fel de condiment va place. Am stropit grilul (gratarul) cu putin ulei de masline. Am prajit carnea 2-3 minute pe fiecare parte. Adaugati un minut in plus daca bucatile sunt mai mari. Cand pulpele au fost aproape gata, am aruncat peste ele usturoiul verde taiat marunt. Si gata cu pulpele. In grasimea ramasa in tigaie se adauga ciupercile taiate felii sau intregi daca sunt foarte mici. Se lasa un minut, sa le patrunda caldura. Se servesc impreuna cu pulpele si cu o salata despre care am sa va povestesc in zilele urmatoare. O portie de 100 de grame de grill cu pulpe de pui si ciuperci contine: 235 calorii, 27,2 gr.proteine, 10,7 gr. lipide, 3,4 gr. carbohidrati. Tips: Optional, in momentul servirii, puteti sa presarati in farfurie niste seminte decojite de floarea soarelui si niste bucatele mici de prune uscate si afumate. Eu asa am facut! De asemenea niste salata verde , ca si garnitura, merge perfect! Pofta buna!