Frigarui din fructe

Frigarui din fructe

In loc de o frigaruie din carne de porc, cu mult colesterol, dar care iti plaseaza simturile in al noualea cer, iata varianta de primavara: frigarui din fructe.

Nu se gatesc la fel ca cele clasice, nu ai nevoie decat de 15 minute libere si un strop de imaginatie. Astfel, pentru vreo cinci portii ai nevoie de: 5 capsuni mari, taiate pe jumatate, ¼ de pepene galben taiat in cubulete, 2 banane, curatate de coaja si taiate in cubulete si 20 de bete pentru frigarui. Aceastea sunt propunerile noastre, dar poti alege ce fel de fructe vrei. Poti incerca si cu pomelo, mandarine, banane si capsuni.

Afla mai multe despre pomelo

Se iau bucatelele de fructe, se dispun alternativ prin betele pentru frigarui, astfel incat din fiecare fruct sa se puna doua bucatele. Se pun betele cu frigarui pe un platou si se poate servi. Usor, nu? Eu am mai adaugat un strop de culoare la aceste aperitive fructale punand si cateva bucatele de kiwi, ca tot are vitamina C.

Daca vrei ceva de gala pudreaza fructele cu putin zahar pudra amestecat cu scortisoara si rade putina ciocolata amaruie deasupra sau picteaza frigaruile cu un sos facut din sirop de zahar si putina cacao.

Incercam?