Frigaruile pot fi facute si cu altceva decat cu pui, rosii si ardei. In plus, gustul poate fi deosebit daca marinezi carnea inainte. Iti aratam noi cum. Ingrediente Pentru marinada 3 linguri de ulei de masline 2 linguri de sos de soia o lingura de ulei de susan o lingurita si jumatate de ghimbir proaspat ras 3 capatani de usturoi o lingurita si jumatate de zahar/miere jumatate de lingurita de ardei iute, zdrobit Pentru frigarui un kilogram de piept de pui fara oase si piele, taiat in cuburi de 4 centimetri 1 ceapa rosie medie, taiata in bucati de 2,5 cm 2 dovlecei taiati in felii groase de 1,5 cm un ananas proaspat taiat cubulete betisoare pentru frigarui Amesteca ingredientele pentru marinada, toarna-le intr-o punga impreuna cu puiul. Scoate aerul din ea si tine totul la frigider pentru 30 – 60 de minute, verificand carnea din cand in cand. Infige carnea, legumele si ananasul in betisoare (daca sunt din lemn, tine-le la inmuiat 30 de minute inainte). Fa frigaruile pe gratar, intorcandu-le pe toate partile timp de 15 minute. Foto: applesandsparkle.com