Fiind o gurmanda convinsa, Irina se declara incapabila sa urmeze o dieta stricta insa atuul ei este faptul ca nu face excese alimentare. Ceea ce i se pare foarte interesant este ca odata cu timpul a invatat sa isi asculte organismul si sa inteleaga ce are nevoie. De exemplu daca pana la 25 de ani era adepta zicalei "nicio masa fara carne", in ultimii ani a observat ca nu mai simte nevoia sa consume carne dezvoltand chiar o aversiune vis-a-vis de acest aliment. Tot in ultimii ani Irina si-a facut un obicei din a bea apa dimineata pe stomacul gol, iar micul dejun este cu precadere lichid: Smoothies, sucuri naturale de fructe si legume, iaurt. Singurul aspect caruia recunoaste ca ii acorda atentie este modul in care combina alimentele la o masa. "Am observat ca asocierea proteinelor si carbohidratilor la aceeasi masa ingreuneaza digestia si cauzeaza senzatia de oboseala imediat dupa masa. Din acest motiv la pranz sau la cina mananc, in general, peste sau fructe de mare cu garnitura de legume crude sau sote. Regimul meu alimentar se caracterizeaza prin faptul ca imi ascult organismul si nu fac excese alimentare". Irina Mesteriuc, fost model, s-a specializat in prezent in consultantă de imagine si styling, dupa ce a urmat cursurile The London College of Style, una din cele mai cunoscute scoli de fashion din Londra. Sursa foto: Flickr.com