Pentru patru portii nu aveti nevoie decat de: -1 frunza de dafin, -2 linguri cu ulei de masline virgin, -sucul de la o lamaie, -1-2 catei de usturoi, -2 lingurite cu coriandru macinat, -sare, piper negru macinat, -900 grame de cod (file), -patrunjel tocat (doar un pic) si -4 felii de lime sau lamaie Prima data se va prepara sosul. Pentru acesta amestecati usturoiul, frunza de dafin (rupta in bucati) cu uleiul, coriandrul, condimentele si sucul de la lamaie. Apoi taiati pestele in patru bucati si lasati-l sa stea in marinata, astfel va imprumuta din aroma condimentelor. Se va lasa la marinat 2 ore, timp in care se intoarce si pe o parte si pe alta. In acest timp se incalzeste cuptorul si se baga pestele in cuptor, unde va sta 10 minute (la foc mediu). Important este sa-i inlaturati pielea si sa turnati deasupra din marinata. Cand pestele devine maroniu, este semn ca s-a facut. Apoi nu va mai ramane decat sa-l puneti frumusel pe un platou impreuna cu feliile de lime si patrunjelul tocat. Sa aveti pofta!