Ficat in sos de ceapa

Ficat in sos de ceapa

Zi-mi ca si tie ti-a plouat imediat in gura cum ai citit titlul. Daca te gandesti putin la combinatia de ingrediente, constati ca e ceva ce trebuie neaparat sa incerci. Ficatul e amarui, ceapa e dulce, iar daca pui si cateva felii de bacon vei avea si un gust usor afumat. 

 
Ingrediente 
  • 400 de grame de ficat de vita sau porc
  • 2 linguri de faina 
  • 1 ceapa tocata marunt 
  • 300 de mililitri de supa de vita 
  • 1 lingura de ulei de masline 
  • 2 linguri de pasta de rosii 
  • optional: costita afumata sau bacon 
 
Daca te tenteaza ideea de gust afumat, incepe prin a praji putin baconul sau costita. Presara faina peste bucatile de ficat si rumeneste-le in tigaie. In acelasi recipient, caleste ceapa 2,3 minute, adauga supa si pasta de rosii si lasa sa fiarba 5 minute. 
 
Adauga si ficatul si lasa-le sa socializeze 3 minute. Serveste o portie de ficat in sos de ceapa, cu putin bacon deasupra si broccoli fiert drept garnitura. 
 
Fara sa luam in calcul garnitura, pregateste-te sa mananci dintr-o portie 53 de grame de proteine, 23 grame de grasimi si 2,5 grame de sare.
 

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: