Nu as vrea sa impartasesc secretul asta cu voi, dar sunt obligata prin contract. Hai ca va spun unde gasiti restaurantul cu preparate delicioase, sanatoase si care nu ingrasa, culmea la preturi incredibil de mici. No, not in heaven, desi recunosc mixul asta este divin. Fibrio si-a facut aparitia in urma cu 2 ani intr-un cartier select, in Dorobanti, locul in care silfidele se plimba in palcuri din terasa in terasa. Nu stiu daca au auzit insa de restaurantul de pe Marcel Andreescu nr. 11, pentru ca nu am vazut nici una inghesuindu-se la mese, de teama ca isi vor pierde silueta. Ceea ce nu stiu ele este ca aici bucatarul de aici e mare matematician.Astfel inarmat intr-o mana cu polonicul, in cealalta cu pixul el sta si calculeaza inainte de a toca ingredientele, pentru ca tine cont de indicele glicemic, adica de modul in care are loc cresterea concentratiei de zahar in sange, in momentul in care se consuma carbohidrati. Cu asemenea calitati care il recomanda diabeticii, dar si persoanele care vor sa slabeasca sau sa-si mentina greutatea corporala – vor fi mai mult decat multumiti de preparatele de aici: totul e gatit cu grija, se folosesc ingrediente naturale, foarte sanatoase si gustoase. Bineinteles si gurmanzii pot sa mance aici fara niciun fel de restrictii, si este un mediu excelent pentru familiile care vor sa-si invete copiii cu un stil de viata sanatos sunt binevenite. Pizza, prajituri toate pot fi ingurgitate pe banda rulanta, fara grija si asta pentru ca faina folosita a fost conceputa special sa nu dauneze siluetei. Faina-minune Fibrio, a fost descoperita de patroana localului, Cornelia Marin, care a inventat-o dupa ani in sir petrecuti din dieta in dieta. Odata descoperita faina a fost pusa la baza meniului FiberLIFE care contine numai ingrediente sanatoase: paste integrale, ciocolata neagra minimum 70 % cacao, praf de roscove, orez basmati si seminte crude decorticate. In spiritul stilului sanatos pana si uleiul folosit la gatit e ulei de canepa, recunoscut pentru calitatile curative. Fibrio este locul perfect in care sa mergi a doua zi dimineata dupa o bauta pentru ca in meniu se gaseste ceaiul special din plante, impotriva mahmurelii.Alternativa la ciorba de potroace. La randul lor deserturile au in compozitie numai ingrediente naturale, fara arome artificiale si coloranti iar frisca e din smantana batuta. Numai amintirea mesei imbelsugate de la Fibrio imi inunda papilele gustatile. Daca v-am convins iata si lista de preturi : bruschete cu paste de masline – 6 lei, vinete cu ton si capere gratinate cu mozzarella – 14 lei, pizza 15-22 lei, clatite speciale cu somon afumat si smantana – 18,5 lei briosa cu fructe de padure