Daca tot e sezonul verziturilor am descoperit aceasta reteta extrem de gustoasa, plina de nutrienti si cu putine calorii. Poate fi folosita ca garnitura sau ca fel principal la cina. Depinde de dispozitia ta si de ce iti mai poti imagina pe langa ea. Fasole verde cu usturoi Timp de preparare: 25 de minute 5 portii 157 calorii/portie Ingrediente: 1 lingura de unt 3 lingurii de ulei de masline O capatana mica de usturoi, curata de coaja si tocat 2 cutii de conserva de fasole verde (scurse de zeama) Sare si piper 30 grame parmezan ras Mod de preparare: Aeaza o tigaie mare la foc mediu, topeste untul impreuna cu uleiul de masline si adauga usturoiul. Lasa usutoriul sa se caleasca, amestecand frecvent, pana ce devine rumen. Adauga fasolea verde si asezoneaza cu sare si piepr. Lasa totul pe foc aproximativ 10 minute, pana ce se inmoaie fasolea. Ia tigaia de pe foc si adauga parmezan razuit.