Ingrediente: 200g perlute de branza (cottage cheese) degresata 70ml zer Mod de preparare: 1. Puneti ingredientele intr-un robot de bucatarie sau blender si procesati pana cand compozitia este cremoasa si omogena. Daca doriti ca dresingul sa fie mai subtire puteti sa mai adaugati putin zer. 2. Adaugati ingredientele pentru care dresing doriti, amestecati bine, acoperiti vasul si depozitati-l in frigider. Pentru dresing cremos de branza cu mucegai 1 lingura branza cu mucegai Piper negru, in functie de preferinta pentru gust Pentru dresing francez 1 lingurita sus de rosii, fara sare adaugata 1 lingurita paprica 1 lingurita mustar 1 lingurita pudra de ceapa 1 lingurita pudra de usturoi, sau in functie de preferinta pentru gust Suc de rosii in plus daca doriti sa subtiati dresingul Pentru dresing verde 3 hamsii 1 lingurita ceapa verde, tocata 1 lingura patrunjel, tocat 1 lingurita tarhon proaspat, tocat Pentru dresing cremos italian ½ lingurita oregano ½ lingurita pudra de usturoi ½ lingurita fulgi de ceapa Pentru dresing cremos “1000 de insule” 1 lingura castraveti murati, tocati 1 lingura sos de chili ½ lingurita mustar Informatii nutritive: Aceste retete sunt pentru 20 de portii. Valoarea nutrivita difera putin de la dresing la dresing in functie de ingrediente, insa o portie contine aproximativ: 9.5 calorii, 0g grasime, 0g grasime saturata, 2g proteine, 0 fibre, 4mg sodiu si 0.5g carbohidrati. Pofta buna!