Celebra Mariah Carey nu este printre cele mai slabute, insa incearca sa se mentina la o greutate normala prin diete cu supe si preparate din peste, fara condimente. De asemenea, atunci cand vrea sa scape de kilogramele in plus, ea mananca 3 zile pe saptamana numai alimente de culoare rosu inchis, aproape mov. Asta inseamna ca mananca struguri, prune, vinete si multe fructe de padure. Cum arata meniul ei? Ziua 1: Incearca ceva nou Mic dejun: – un bol cu fructe de padure; – omleta cu albusuri de ou sau omleta normala cu ceapa, masline si cateva rosii; sau – un bol cu fructe de padure; – legume fierte; – o felie de paine integrala. Pranz: – Supa de linte; – Burger de legume; – O salata verde; sau – Supa de fasole neagra; – Salata cu legume si ciuperci; Gustare: putin humus sau cateva legume; Cina: – o supa chinezeasca; – legume preparate in stil chinezesc cu putin ulei de masline, ghimbir si sos de soia; – noodles de legume. sau – o supa miso; – fructe de mare. Gustare: capsuni Ziua 2: Incearca pestele Mic dejun: – o portocala; – somon afumat cu putina crema de branza si putina paine integrala; sau – o portocala; – cereale cu lapte de soia; – o banana; – afine. Pranz: – Guacamole; – O salata cu morcov si multe verdeturi; – Somon la gratar; sau – scoici marinate cu legume la gratar; – salata de castraveti; Gustare: cateva migdale. Cina: – salata cu ardei gras si porumb; – ciuperci sotate; – peste la gratar cu putin orez brun. Gustare: pepene rosu. Ziua 3: Concentreaza-te pe supe si cereale integrale Mic dejun: – iaurt cu putin ghimbir si cereale integrale; sau – o felie de paine integrala cu unt de arahide; – o placinta de mere cu scortisoara. Pranz: – o supa de linte; – o dalata de legume cu ulei de masline si seminte de floarea soarelui; sau – o supa de rosii; – o salata Caesar cu creveti; Gustare: – cateva migdale; Cina: – anghinare marinata; – salata de vinete; sau – supa de morcovi; – anghinare marinata; Gustare: portocale si seminte de dovleac. Ziua 4: Concentreaza-te pe legume Mic dejun: – Pepene galben sau rosu; – Legume la gratar; sau – O portocala; – Cereale integrale cu lapte de soia; Pranz: – Supa de legume; – Salata verde cu ou; – Avocado si rosii; sau – Legume la gratar; – Un cartof coptl – Avocado si rosii cu putin ulei de masline. Gustare: cateva alune. Cina: – peste la gratar cu lamaie; – salata de varza; sau – 2 aripioare de pui prajite; – o salata de varza. Gustare: un iaurt. Ziua 5: Restrange mesele Mic dejun: – o cana de fructe proaspete; – ciuperci la gratar si o salata cu rosii si ceapa; – o supa de fasole alba; Gustare: putin fistic. Cina: – o salata cu creveti; – paste cu sos de rosii; – broccoli cu usturoi si ulei de masline. Gustare: o para. Ziua 6: Ai grija de inima ta Mic dejun: – o banana si fructe de padure; – cereale integrale cu lapte de soia si seminte de in; sau – fructe de padure; – 3 bruschete cu avocado si rosii cherry; Pranz: – Supa de rosii; – Un sandwich cu somon cu paine integrala si putin mustar; Gustare: cateva migdale; Cina: – ardei si rosii coapte; – mancare de fasole verde sau linte cu o salata verde cu bucatele de avocado. Gustare: fructe de padure si putin unt de arahide. Ziua 7: Redu numarul de calorii Mic dejun: – fructe de padure; – o felie de paine integrala cu putin unt de arahide sau avocado; Pranz: – Supa de dovleac sau de ciuperci; – Salata de spanac cu ton, naut, ardei, ceapa si ulei de masline, eventual putina branza. Gustare: – putina ciocolata neagra; Cina: – un burger vegetarian sau peste la gratar; – ciuperci la gratar cu sparanghel; Gustare: un mango.