Dieta analizei faciale

Dieta analizei faciale

Pe-aproape! De fapt ne delectam curiozitatea cu o dieta care vine sa raspunda nevoilor fiecareia dintre noi. Pentru ca frumusetea este mereu un accesoriu al feminitatii. Asa ca, barbati, imi pare rau, dar si de data aceasta dieta nu vi se adreseaza. Poate data viitoare:)

 

Doamnelor si domisoarelor, faceti-va comode caci urmeaza ceva ce s-ar putea sa va placa. Va prezentam azi Dieta analizei faciale sau Facial Analysis Diet. Dieta a fost creata de celebrul nutritionist Elizabeth Gibaud, iar introducerea cartii este scrisa de Kate Winslet. Kate Winslet, frumusica din Titanic? Da, ea e! Si a slabit cu aceasta dieta mai mult de 22 de kilograme, acumulate de-a lungul sarcinii. De ce o dieta dupa analiza faciala? In primul rand, dieta porneste de la ideea ca pielea este un indicator al starii noastre de sanatate.

 

Daca pielea nu este in cea mai buna forma si asa se vede zi de zi, inseamna ca ceva in interior nu este in regula. Dieta porneste de la teorii germane din biochimie si prin examinarea texturii fetei si a formei, se poate pune si un diagnostic prin care sa se reflecte sanatatea organelor interne. Daca inca vi se pare o absurditate, aflati ca orice schimbare a texturii pielii, aparitia linilor fine, a petelor, a ridurilor, este un semnal de alarma tras de organism. Daca aveti porii deschisi, s-ar putea sa aveti nivelul de acizi mult prea mare, daca in schimb obrajii sunt roz, exista probabilitatea sa aveti o intoleranta la produsele lactate.

 

Dieta in sine
In prima parte a dietei, daca aveti avea ocazia sa o rasfoiti, veti vedea ca se pune accent pe importanta a 12 minerale din organism. Tot aici se explica si principiile dietei. Ce ne place la aceasta dieta este modul atractiv in care autoarea le explica cititoriilor necesitatea evaluarii pielii. Pur si simplu urmand un chestionar se poate fixa tipul de piele si de aici pana la urmarea unei diete persoanlizate numai ramane decat un pas. Fiecare cititor primeste astfel o dieta in functie de nevoiele sale. Eh, si nu va imaginati ca este intr-adevar usor, va trebui sa aveti putere de a va abtine de la unele alimente.

 

Eficienta dietei este laudata cu surle si trambite de autoarea sa, care afirma ca odata depistate alimentele nocive, pierderea in greutate va devini o bagatela. Daca dieta incepe cu o perioada de doua saptamani, de detoxifiere pentru nevoiele fiecareia, continua mai apoi cu alte doua saptamani in care dieta este aceeasi pentru toate cititoarele.

 

Alimentele nocive
Cititoarele sunt invatati sa evite carbohidratii rafinati, sa opteze mereu pentru cereale integrale si sa evite pe perioada dietei alcoolul si cafeaua.

 

Alimentele benefice
Se pune accent pe consumul de: paine din cereale integrale, paste integrale, orez brun, cartofi, ovaz, unt nesarat, salata, legume gatite la aburi si fructe proaspete. Iata si un exemplu de meniu pentru o zi.

 

Meniu de dieta
La micul dejun puteti servi: prajituri din ovaz cu rosii (sau castravete) si unt nesarat.
La pranz: cartof copt cu unt fara sare si o salata.
Masa de seara contine: piept de pui la gratar si legume gatite la aburi.

 

Pareri pro si contra
Dieta ajuta cititoarele sa descopere beneficiile consumului de fructe, legume si cereale. Pierderea in greutate nu se va lasa asteptata, numai daca dieta este urmata pas cu pas. In ceea ce priveste minusurile dietei, ei bine, mesele din perioada de detoxifiere sunt sarace caloric. Unele alimente sunt greu de gasit.Multi doritoare s-ar putea plange ca odata eliminata cafeina, oboseala si durerile de cap nu vor ezita sa apara. Dieta nu poate fi adoptata si de vegetarienele convinsei.In plus, dieta nu incurajeaza efortul fizic. Dar, trebuie sa recunostem ca rezultatele dietei nu intarzie sa apara.