Cum afli daca painea ta e contaminata

Cum afli daca painea ta e contaminata

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au descoperit franzele cu bacili sau facute din faina expirata, la trei sferturi dintre cei aproape 1000 de comercianti pe care i-au verificat. In final, 28 de tone de produse de panificatie au fost retrase de pe piata. Stirile Pro Tv anunta scrie ca in unele locuri inspectorii au gasit paine contaminata cu Bacillus Mesentericus. Acesti bacili se inmultesc daca painea incinsa nu e lasata la racit si e impachetata in punga de plastic. Cum ne dam seama daca painea noastra e contaminata? Simplu: rupem painea in doua, iar daca miezul are o consistenta cleioasa, de culoare maronie, e prezent bacilul.

Nici toamna nu scapam de alergii. Romania Libera scrie ca toamna, buruienile cu flori sunt cel mai mare declansator al alergiilor. Majoritatea plantelor isi incep polenizarea in august ÅŸi acest proces se poate prelungi si in timpul lunilor de toamna. Majoritatea oamenilor care sunt alergici primavara si vara manifesta alergii si in timpul toamnei. Pentru copii, inceputul unui nou an scolar poate fi semnalat si ca inceputul alergiilor de sezon.