Ingrediente: PUIUL – ½ cana smantana lichida – ½ lingura sos iute – ½ cana faina – ½ lingura paprika – ½ lingurita piper rosu – ½ lingurite piper negru – sare – 500 grame pui taiat fasii – 1 linugura ulei DRESSING – ½ cana maioneza low fat – ¼ blue cheese sfaramata – 1 lingura otet de vin – 1 lingurita usturoi pisat – sare – piper negru Mod de preparare: Pentru prepararea puiului amestecati intr-un vas smantana lichida cu sosul iute. In alt vas se combina faina cu urmatoarele 4 ingrediente, apoi se ia puiul, se da prin sosul de smantana , apoi prin faina. Intr-o tigaie de teflon se pune la incins uleiul si se adauga puiul care se gateste pe fiecare parte cate 4 minute. Se scoate din tigaie dupa ce este gata si se tine cald. In timp ce se gateste puiul, preparati dressing-ul. Amestecati maioneza si celelalte 5 ingrediente intr-un vas mic. Se serveste cu puiul. Informatii nutritionale: Portii: 4 Calorii:281; Grasimi:8.7g; Proteine:30.8g; Fibre:1.3g; Carbohidrati: 18.4g Pofta buna!