Crema de zahar ars este un desert traditional frantuzesc, asa ca am respectat stilul atunci cand am preparat aceasta bunatate. Ca sa faci adevarata crema de zahar ars ai nevoie de coaja de la doua portocale, 200 de grame de zahar, dintre care jumatate este pentru caramel, 500 de mililitri de lapte integral, trei oua intregi si patru galbenusuri. Amesteca cu un blender coaja de portocala cu 100 de grame de zahar pana ce rezulta o pudra. Adauga amestecul in lapte si pune totul pe foc pana ce zaharul se dizolva complet. Da deoparte si lasa sa se racoreasca. Mod de preaprare crema de zahar ars Cealata jumatate din zahar se pune intr-un vas impreuna cu trei linguri de apa. Pune pe foc. Fierbe pana ce zaharul se dizolva iar apa se evapora complet. Lasa mai departe pe foc pana ce zaharul se caramelizeaza. Imbraca cu acest zahar, cand este inca foarte fierbinte, patru recipiente. Lasa-le sa se raceasca bine. Pune ouale intrebi si galbenusurile intr-un vas si amesteca-le bine cu doua linguri de apa rece. Adauga peste acesta crema laptele cu zahar si coaja de portocala. Amesteca bine pana ce ouale se dizolva complet. Pune mixtura in vasele imbracate in caramel (bine racite), si aseaza-le intr-o tava adanca si inacapatoare. Umple tava cu apa calda (nu fierbinte), si da totul la cuptor, pentru 40 de minute. Scoate tava din cuptor si lasa vasele cu crema de zahar ars sa se raceasca incet, la temparatura camerei. Ulterior pot fi lasate la frigider pentru o ora, doua. Crema de zahar ars se poate servi direct din recipientele in care a fost coapta, sau poate fi rasturanata. Crema de zahar ars frantuzeasca are o aroma exceptionala de portocala si este foarte cremoasa.