Crema de iaurt cu fructe si cocos

Crema de iaurt cu fructe si cocos

Ingrediente: 200 de grame de nuca de cocos rasa, 500 de grame de iaurt, cinci linguri de zahar pudra, esenta de vanilie, trei fructe de kiwi si jumatate de anans proaspat, sau din conserva (numarul de calorii creste cu 50, la fiecare portie, in acest caz).

 

Preparare: lasa iaurtul pentru 15 minute in congelator, ca sa fie racit bine. Pune intr-un vas jumatate din cantitatea de iaurt (restul se pastreaza la rece), nuca de cocos, zaharul si esenta de vanilie. Bate bine cu mixerul, pana ce zaharul se topeste complet. Adauga resutul de iaurt si omogenizeaza usor. Pune anansul, taiat bucatele si imparte crema in pahare (neaparat in 10 portii, pentru a respecta valoarea calorica). Decoreaza cu bucatele de kiwi. Serveste rece si…  savureaza!

 

Ai putea incerca si crema de iaurt cu visine (aici), dar si crema de iaurt cu lamaie (aici).