Dupa ce vei testa aceasta reteta vei spune cu mana pe inima ca a iesit ceva foarte interesant. Sosul si perele sunt dulci, iar ghimbirul este usor picant, totul pentru a face carnea de porc mult mai gustoasa. Ingrediente 1,5 kg de cotlete de porc fara os 230 ml de supa de pui 1 para curatata si taiata in 8 felii 150 ml de vin alb 1 bucata de 3 cm de ghimbir, taiat julien 4 fire de ceapa tocata 3 linguri de otet 2 linguri de zahar 2 lingurite de ulei de rapita 2 lingurite de amidon amestecate cu 2 lingurite de apa sare, piper Prajeste carnea in uleiul incins, dupa ce o condimentezi cu sare si piper, pentru 3 minute pe fiecare parte. Scoate-o din tigaie si pastreaz-o calda. Intr-o alta tigaie, amesteca otetul cu zaharul pana acesta din urma se dizolva si mai lasa-le pe foc maxim 20 de secunde. Adauga vinul si da focul la mic, adauga supa, ghimbirul si perele. Fierbe-le 5 minute, adauga ceapa verde si mai lasa 2 minute. Adauga amestecul de amidon daca preferi un sos mai gros. Da focul la mic, adauga carnea si imprieteneste-o cu sosul, apoi muta totul in farfurii. Pofta buna!