Peste este foarte sanatos, iar daca il servesti alaturi de paste orzo si mazare te vei bucura de o mancare usoara si delicioasa. Pastele orzo sunt sub forma de grau, orez sau cereale si este folosit in supe, ciorbe si tocane in loc de orez. Ingredinte 2 cani de paste orzo 450 de grame de cod file proaspat sau congelat 1 cana de mazare 2 lamai: pe una stoarce-o si pe cealalta feliaz-o 1/4 cana de ulei de masline 1/2 de lingurita de sare 1/4 lingurita de piper 2 linguri de ierburi proaspete (busuioc, menta, patrunjel) Fierbe apa, adauga pastele orzo si cateste-le conform instructiunilor de pe ambalaj (aproximativ 9 minute). Scoate pastele si in aceeasi apa fierbe pentru 4 minute pestele, apoi adauga si mazarea pentru 2 minute. Amesteca coaja de lamaie rasa cu zeama de lamaie, uleiul de masline, sarea, piperul si ierburile. Adauga-le peste pastele orzo. Dupa ce pestele si mazarea sunt gata, amesteca totul direct in farfurie. Asaza felii pe lamaie pe margine. Pofta buna!