Nimeni nu scapa de tentatia de a manca din cand in cand chips-uri. Este atat de buna senzatia de crocant incat nu ne putem abtine. Dar daca am transforma aceasta preferinta in ceva care este bun pentru sanatatea noastra? Daca am avea niste chips-uri pe care le-am putea pune pe masa si sa rontaim in voie fara urma de vinovatie? Ei bine, reteta vegana pe care am sa o prezint mai jos reuseste sa faca asta. In plus, mai are si o aroma de branza, desi nu vom folosi in niciun fel produse lactate. Asa ca o puteti incerca fara grija si in post: Ingredientele de care aveti nevoie: 2 linguri de ulei vegetal jumatate de ceasca de nuci caju o jumatate de lamaie stoarsa trei sferturi de ceasca de drojdie nutritiva 2 linguri de sos de soia 2 lingurite de mustar 2 catei de usturoi 2 legaturi de varza kale Cum se pregateste Dati drumul la cuptor la foc mic si pregatiti doua tavi cu foaie de copt. Puneti intr-un blender uleiul vegetal si nucile caju. Tineti pana cand amestecul devine cremos, ca la untul de arahide. Se adauga apoi toate celelalte ingrediente de mai sus, mai putin varza kale. Le amestecati. Puneti amestecul obtinut intr-un castron mare. Luati frunzele de varza kale si le treceti prin acest amestec si pe o parte si pe cealalta. Se tin la cuptor, la foc mic, pana cand frunzele de varza kale raman fara apa si devin uscate si crocante. Daca dupa o ora nu sunt gata le mai lasati. Sursa: fitsugar.com