Ingrediente: Pentru chiftelute: – 500 grame carne de curcan tocata – 1 cana orez brun fiert – 50 grame ananas pisat in suc propriu, strecurat – 1 legatura ceapa verde – 1 lingura sos soia – 1 lingurita ghimbir Pentru sos: – 3/4 cana supa de pui – 1/3 cana sos chili – 3 linguri otet balsamic – 2 lingurite zahar brun – 1 lingurita faina – ½ lingurita ghimbir Mod de preparare: Toate ingredientele pentru chiftelute se amesteca bine si se aseaza pe o tava cu hartie de copt. Formati chiftelutele si puneti-le in tava pentru copt, dati la cutor timp de 25 minute sau pana cand sunt rumene. Transferati chiftelutele intr-un vas si acoperiti cu folie de aluminiu pentru a le pastra calde. Combinati ingredientele pentru sos intr-un vas mic si amestecati pana cand faina s-a omogenizat. Puneti la foc mediu si amestecati pana cand amestecul a inceput sa fiarba, apoi reduceti focul la mic si mai lasati sa fiarba inca 1-2 minute, sau pana cand amestecul s-a ingrosat putin. Turnati sosul peste chiftelute si amestecati usor pentru a acoperi toate chiftelutele. Serviti calde cu scobitoarea. Potii: 10 ( 4 chiftelute) Calorii: 161; Grasimi: 4 g; Proteine: 11 g; carbohidrati: 21 g; Fibre: 1 g. Pofta buna!