Mozzarella este branza aceea moale care merge de minune cu rosii si frunze de busuioc. O salata Caprese e intotdeauna modul cel mai simplu de a potoli foamea. Nu ingrasa, are aroma mediteraneeana care te duce cu gandul la vacanta si iti tine foamea in frau. Daca mai folosesti si cea mai buna mozzarella din lume atunci cand o prepari, iti asiguri o gustare pe cinste. De unde iei ingredientul secret? Cea mai buna mozzarella din lume se face, unde altundeva daca nu in Italia? E la fel de bogata in proteine ca si celelalte tone de mozzarella fabricate in Italia. O portie de 30 de grame are tot 71 de calorii si 7 grame de proteine. Unde e diferenta? In modul in care sunt ingrijite animalele. Bivolitele care dau cea mai buna mozzarella din lume asculta jazz si au parte de tratament VIP pentru ca li se face masaj. In ferma ecologica a unui fost bancher, devenit fermier, gasim 500 de bivolite tratate cum nu a fost tratata vreodata o surata a lor. Bivolitele se relaxeaza maxim si atunci dau cel mai bun lapte. Cum sa nu te relaxezi cand auzi doar jazz sau muzica clasica si ai parte de masaj si dusuri cu vapori de apa? Cu asa libertate, mi se pare de la sine inteles ca tot bivolitele decid momentul in care pot fi mulse. Doar cand si daca au chef, merg singure spre mulgatoare. Cu asemenea tratament, ferma produce doar 300 de kilograme de mozzarella pe zi, ceea ce este putin daca am compara cu o ferma obisnuita. Comenzile insa curg in avans si ferma a devenit loc de pelerinaj pentru gurmanzii straini. In august nu mai putin de 45 de mii de vizitatori i-au trecut pragul. Cum sa ratezi ferma care face cea mai buna mozzarella din lume?