Ce mancam in concediu

Ce mancam in concediu

Suntem incredibili. Tinem diete peste diete ca sa aratam bine in concediu si dupa ce a trecut ne miram cand ne trezim cu niste kilograme in plus. Intotdeauna m-am intrebat ce manancam in concediu fara sa ne ingrasam.

Comunicatul trimis de antrenoarea de fitness Cori Gramescu a picat la tanc. Legumele, fructele, carnea slaba, fructele de mare si lactatele sunt recomandate pentru a fi consumate in concediu pentru mentinerea siluetei.

Cu alte cuvinte chiar si in concediu trebuie sa evitam deliciile. Luati-va gandul de la prăjituri, fresh-uri de fructe si alcool. Acestea trebuie evitate pe cat posibil in vacanta, spune antrenoarea de fitness.

Totusi meniul poate fi adaptat in functie de tara vizitata. Oricum peste tot se gasesc legume, fructe, carne slaba, fructe de mare si lactate.

La capitolul exceptii se accepta o prajitura, o tarta cu fructe sau croissante. Ca sa nu ne afecteze silueta putem sa le savuram o data la doua zile si in cantitati moderate. Alaturi de putin cardio ne satisfacem poftele si ne pastram silueta in parametrii normali.

Meniul de vacanta suna cam asa : dimineata este recomandata o omleta si salata, cereale integrale si cateva fructe uscate sau un bol de fructe proaspete. La prânz, putem alege o salata consistenta, cu piept de pui la gratar si o supa de legume.

 

Seara, putem opta pentru legume la gratar sau fierte (broccoli, fasole pastai, mazăre, spanac, conopida) cu peste, muschi de vita sau friptura de curcan.

Nu uitati sa va hidratati! Este recomandat sa bem multa apa, ceaiuri reci neindulcite si limonada cu putina miere, la care putem adauga cateva frunze de menta.