Locul femeii nu mai e la cratita ci la telefon, la discutii cu firmele de catering. Meniurile de sarbatori nu se mai fac cu mana proprie, ca in timpul bunicilor. Multi au treaba. Si mai multi nu sunt atat de priceputi la gatit. In aceasta situatie ce alta solutie mai buna avem decat sa apelam la serviciile unei firme de catering ? Oferta acopera toate gusturile. O cautare simpla pe net, va aduce in fata pagini intregi cu platouri imbelsugate la preturi de criza. Cat ati plati pentru o masa de Craciun pentru 4 persoane ? Pentru un meniu care include statul in bucatarie, mersul la cumparaturi si livrarea mancarii la botul calului, tariful cerut se invarte in jurul de 500 de lei. Asta inseamna 125 de lei de persoana. Ce se poate manca de banii astia ? Multe, din ce reiese din meniu. Stiu ca suntem pe Dietetik, dar de Craciun puteti sa va delectati cu alimente traditionale, cu mentiunea ca trebuie sa gustati cu limita. In meniurile de sarbatori se regasesc platourile reci, unde soriciul si zacusca fac casa buna. Unde telemeaua de oi si branza de burduf in coaja de brad imbratiseaza molatec salata de ceapa rosie si fac cuib pentru o mana de masline. Nu sunt uitate nici sarmalele cu mamaliga, pomana porcului sau cartofii cu sos de branza. Ah si muraturile, sa nu uitam de muraturi! Nu stiu de ce, firmele de catering baga panetone in desert pe langa cozonac. Au adaugat insa si cornulete cu nuca, asa ca o sa ma declar satisfacuta de oferta. Pentru cei care isi doresc un Craciun light, solutia nu sta in firmele de catering ci in abilitatea bucatarului de acasa. Ne-am gandit si la asta asa ca gasiti idei aici. Cei care prefera sa nu isi petreaca 2 zile in bucatarie pentru masa de Craciun, gasesc solutia intr-un simplu telefon. E drept, mancarea de la catering nu e facuta cu dragoste, insa vine repede si nu trebuie decat sa platesti ca sa o savurezi.