Branza din lapte de capra este una din cele mai sanatoase, laptele de capra fiind considerat cel mai apropiat de cel uman si de aceea este cel mai potrivit pentru a-l folosi in dieta noastra. Totusi, terbiuie sa avem grija la numarul mare de calorii. Am pregatit pentru voi o reteta delicioasa de cartofi gratinati cu branza maturata de capra. Sunt sigur ca daca o incercati are sa va placa. Ingrediente cartofi gratinati cu branza de capra: 6 cartofi 150 g branza de capra maturata 1 ou 50 ml lapte de capra Sare, piper dupa gust 2 linguri pesmet Mod de preparare cartofi gratinati cu branza de capra Fierbem cartofii in coaja, in apa cu sare. Ii curatam si ii taiem felii subtiri. Amestecam cu un tel oul si laptele, iar compozitia obtinuta o condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-un vas termorezistent, asezam cartofii in straturi alternate cu felii de branza de capra maturata. Turnam compozitia din lapte si ou deasupra apoi presaram pesmet. Dam totul la cuptor la 160 de grade Celsius pentru 20 de minute sau pana cand deasupra se formeaza o crusta aurie. 100 de grame de cartofi gratinati cu branza de capra contin: : 354 calorii, 18 g proteine, 16 g lipide si 11 g carbohidrati. Pofta buna!