Te-ai gandit vreodata la aceasta combinatie? Pe cat e de ingenioasa, pe atat e de gustoasa. Cat ti-ai imagina ce gust ai obtine din alaturarea acestor ingrediente, mai bine te-ai apuca de treaba. Dureaza numai 30 de minute, iar rezultatul va fi delicios. Ingrediente 4 cartofi dulci, de marime medie 32 de grame de naut jumatate de lingura de ulei de masline cate jumatate de lingurita de chimen, coriandru, scortisoara, boia de ardei Pentru sosul de usturoi cu verdeata un sfert de cana de humus sucul de la o jumatate de lamaie 1 lingurita de marar uscat 3 catei de usturoi tocat apa sau lapte de migdale Topping un sfert de cana de rosii cherry taiate cubulete un sfert de cana de patrunjel tocat 2 linguri de zeama de lamaie Incinge cuptorul, spala cartofii si taie-i in doua, pe lung. Asaza-i cu fata in jos pe o foaie de copt, stropeste-i cu ulei de masline si da-i la cuptor. Stropeste si nautul cu ulei de masline, presara peste el condimentele si asaza-l pe o alta tava tapetata cu foaie de copt. Da-l la cuptor in acelasi timp cu cartofii dulci. Intre timp, amesteca toate ingredientele pentru sos si adauga apa sau lapte de migdale numai cat sa obtii o pasta. Mai adauga usturoi, zeama de lamaie, sare sau marar in functie de preferinte, daca este nevoie. Amesteca si ingredientele pentru topping, iar atunci cand cartofii sunt gata, fa-le o mica scobitura in mijloc, unde pune nautul. Deasupra toarna sosul de usturoi, iar ultimul strat va fi de rosii cu patrunjel. Serveste imediat si spune-ne cum a fost!