Asa se face ca un importator belgian a decis sa isi diversifice oferta asa ca pe langa carne de antilopa gnu si zebra, care au intrat deja in consum, vrea sa tarasca pana la Paris crocodili si pitoni. A caror carne sa o puna, evident, in galantare. Daca pana si puternicul rege care-si are salasul in Nil este subjugat ca un mielusel si tarat de falcile fioroase la taiere, ce sa mai vorbim de blajinii iepurasi care cad victime poftelor hulpave ale carnivorilor feroce care ii servesc pe farfurii elegante la cine selecte? Regnul animal este aproape in intregime servit la tava. O colega a primit din State pachete cu carne de camila, de cangur si chiar de leu. Nu s-a declarat deloc incantata de gust. Iata ce nu inteleg. De ce sa ucizi un astfel de animal doar ca sa-l incerci la gust ? Ce acces de superioritate a rasei tale inteligente si cata indolenta poti dovedi fata de animale ca sa te pretezi la asa ceva ? Ne bucuram de luxul de a ne permite sa gustam dintr-un leu, un ditamai leul, pentru a-l da la o parte cand gasim printre dinti o parte mai atoasa. Cu toate intrebarile mele existentiale carnea de animale exotice isi face loc pas cu pas in galantare la pretul de 34 de euro pe kilogram. Eu astept cu interes conservele cu carne de elefant, sa vad cum le deschideti cu ochi pofticiosi si ramaneti perplecsi in fata nimicului din cutie. Ati nimerit fundul, fraierilor! Distribuie articolul pe: