Budinca cu branza de vaca si morcovi

|Oana Racheleanu |
Budinca cu branza de vaca si morcovi

Iti mai sugeram o reteta pe care sa o faci rapid, intr-o seara in care ti-e atat de foame incat risti sa incepi sa mananci nesanatos. Cum nu se dorim asta, iti punem la dispozitie o idee simpla, cu putine calorii. 

Ingrediente
  • 150 de grame de morcovi
  • 50 de grame de branza de vaca dietetica
  • 50 de grame de lapte
  • 15 grame de unt 
  • 1 ou
  • 5 grame de tarate de grau
  • zaharina (dupa gust) 
Dupa ce ai curatat si ai spalat morcovii, da-i pe razatoarea mica si fierbe-i timp de aproximativ o ora. Schimba apa si mai lasa-i la inmuiat o ora, apoi trecoara-i bine si caleste-i in 10 grame de unt. 
 
Dupa ce s-au racit putin, amesteca-i cu laptele, galbenusul, cu branza sfaramata, spuma de albus si zaharina. 
 
Unge o tava sau o forma de chec cu unt, presara tarate si coace in cuptorul incins pana cand e gata. 
 
Pofta buna!
 
Distribuie articolul pe: