Eu sunt innebunita dupa bruschete cu branza de capra si smochine, dar daca acum este sezonul capsunilor, de ce sa nu incercam o astfel de combinatie? Gustul va fi cu siguranta deosebit, iar aperitivul va fi unul fresh. Nu dureaza decat 15 minute sa pregatesti aceasta gustare care are 346 de calorii pe portie. Nu te speria. Merita cu varf si indesat! Ingrediente o bagheta de 200 de grame 1lingura de ulei de masline un baton de 100 de grame de branza de capra o cana si jumatate de capsuni taiate in felii jumatate de cana de rucola sare, piper ierburi proaspete Incalzeste cuptorul in timp ce tai bagheta in longitudinal, apoi o imparti in bucati mai mici. Asaza hartie de copt pe o tava si baga bagheta in cuptor pentru maximum 2 minute. Taie branza felii si pune pe fiecare bucatica de bagheta, dupa care adauga felii de capsuni. Lasa la cuptor pentru maximum 3 minute sau pana cand branza se topeste putin. Scoate tava din cuptor si pune pe deasupra rucola, sare, piper si ierburi proaspete. O bruscheta, care teoretic ar inseamna un sfert de bagheta, daca nu vrei sa faci felii mai mici, contine 16 grame de grasimi, 2 grame de fibre si 5 grame de zahar.