Ingrediente: – 100 gr dulceata de caise – jumatate de lingurita de esenta de migdale – 200 gr faina alba – 200 gr faina integrala – o lingura si jumatate de praf pentru copt – jumatate de lingura de bicarbonat de sodiu – jumatate de lingura de sare – 100 gr zahar brun – un ou mare – un ou mare alb – 200 gr lapte degresat – 3 linguri de ulei – 2 linguri de coaja de portocala razuita – o lingura cu esenta de vanilie – 2 linguri zahar granulat – 50 gr migdale taiate Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 400 grade; amestecati dulceata de caise cu esenta de migdale. Intr-un bol se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea. Intr-un vas, se amesteca cu ajutorul unui tel, zaharul brun, ouale, laptele, uleiul, coaja de portocala, si esenta de vanilie; pana se formeaza o compozitie omogena. Compozitia de toarna in forme pentru briose care au fost unse inainte cu putin ulei. Dupa ce ati turnat compozitia adaugati pe deasupra dulceata de caise si migdale. Se lasa la cuptor 20 de minute pana cresc, si apoi se serves caldute. Informatii nutritive: 200 de calorii, carbohidrati 35,3 gr, proteine 4,7 gr, grasimi 6,1 gr, colesterol 18 mg, fibre 2 gr, sodiu 242 mg. Pofta buna!